[FOTO] Accident: Şefa de la Garda de Mediu Caraş-Severin, implicată într-un eveniment rutier

Un accident rutier generat de lipsa de experienţă s-a produs în această dimineaţă pe pasajul Nera din Reşiţa.

Un începător aflat la volanul unui Opel Astra a derapat din cauza poleiului, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un autoturism Dacia Logan, ce circula regulamentar. În urma impactului au fost rănite ușor trei persoane, care au fost transporatate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru îngrijiri medicale. Între acestea se numără și Senina Dreve, comisar la Garda de Mediu Caraş-Severin. În cazul acesteia a fost nevoie de investigaţii amănunţite.

Tânărul de 19 ani circula dinspre oraşul vechi înspre centrul Reşiţei și după cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Cecilia Dăneț, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Șoferul vinovat de producerea acestui accident a fost testat cu aparatul alcool-test, rezultatul fiind negativ. În prezent, tânărul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă deoarece carosabilul este umed, îngheţat pe alocuri. În plus, nu uitaţi că este obligatorie echiparea vehiculelor cu anvelope de iarnă.

Un alt eveniment rutier s-a produs în această dimineaţă în intersecţia de la Spitalul Vechi din municipiul Reşiţa. Este vorba despre o tamponare între un autoturism şi o maşină de teren. Deşi agenţii de circulaţie ai IJP Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului, conducătorii celor două autovehicule implicate au optat pentru înţelegerea amiabilă, dat fiind faptul că accidentul nu s-a soldat cu victime ci doar cu pagube materiale.

Cauza producerii acestuia a fost neadaptarea vitezei la condiţiile de drumul acoperit cu polei, neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers, dar şi nepăstrarea distanţei corespunzătoare între autoturismele aflate în trafic.

Deşi stratul de zăpadă nu acoperă în acest moment partea carosabilă a drumurilor din judeţ, poliţiştii atrag totuşi atenţia că, temperaturile scăzute, pot favoriza apariţia poleiului, iar conducătorii auto trebuie să manifeste maximă prudenţă atunci când sunt la volan.

 

1 COMENTARIU

  1. Titlurile astea chiar sunt deranjante ”sefa de la ….” parca conteaza de unde este sau ce functie are . De ce nu scrieti si ”tanarul de 19 ani de la scoala nr….

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles