S-a schimbat antrenorul principal la CSM Şcolar Reşiţa, liderul Ligii a 4-a de fotbal Caraş-Severin

Conducerea clubului de fotbal CSM Şcolar Reşiţa a făcut schimbări pe banca tehnică.

Noul antrenor principal al liderului Ligii a 4-a de fotbal Caraş-Severin, CSM Şcolar Reşiţa, este Leontin Doană. El l-a înlocuit pe Dan Potocianu care a preluat Juniorii A din cadrul clubului, pregătiţi înainte de Doană.

Gruparea din Valea Domanului are în vedere şi realizarea unor transferuri, pentru îndeplinirea obiectivului, şi anume promovarea în Liga a treia. În acest sens, vor fi realizate câteva transferuri, ne-a declarat coordonatul grupării CSM Şcolar Reşiţa, fostul fotbalist Ion Florea. Se doreşte aducerea a 5-6 jucători, de la divizionara secundă Metalul, dar şi de la alte echipe din judeţ.

Singurul transfer cert de până acum la CSM Şcolar Reşiţa este Răzvan Costachi, adus de la principala adversară, Voinţa Lupac. Răzvan Costachi, golgheter în turul campionatului judeţean cu 25 de goluri, a semnat pentru un an şi jumătate cu gruparea din Valea Domanului.

După turul Ligii a 4-a de fotbal Caraş-Severin, CSM Şcolar Reşiţa ocupă primul loc cu 37 de puncte. Urmează Voinţa Lupac cu 34 de puncte şi Nera Bozovici cu 27 de puncte.

În prima partidă din retur, CSM Şcolar Reşiţa va juca în deplasare la Rapid Buchin, iar Voinţa Lupac va primi vizita echipei CS Muncitorul Reşiţa.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles