[FOTO/AUDIO] Luptătorii reşiţeni au avut o vacanţă scurtă

lupte antrenamente (1)

Luptătorii reşiţeni se pregătesc deja pentru primele concursuri din 2016.

Calendarul competiţional a programat cea mai importantă întrecere internă chiar la sfârşitul acestei luni. În perioada 29-31 ianuarie se va desfăşura Campionatul Naţional individual al seniorilor, la Craiova. Antrenorul emerit Adrian Dacica are aşteptări de la Diana Franţ (fostă Mudrag), Andrei Franţ, Vlad Caraş, Valentin Popescu şi Ciprian Chiru. Participarea lui Alfred Loba este incertă, acesta suferind o accidentare spre finalul anului trecut. Adrian Dacica speră într-o comportare bună şi din partea tinerilor Mihail Popov şi Dănilă Constantin.

În 2015, sportivii pregătiţi de Adrian Dacica au avut rezultate foarte bune la toate categoriile de vârstă: Diana Franţ şi Vlad Caraş au devenit campioni naţionali de seniori; pe locul doi s-au clasat Andrei Franţ, iar pe locul trei Valentin Popescu şi Ciprian Chiru, la seniori. De asemenea, în întrecerile copiilor şi juniorilor au fost obţinute rezultate foarte bune, după cum a declarat Adrian Dacica:

De asemenea, de marţi, 5 ianuarie, timp de o săptămână, 15 luptători de la CSS Reşiţa se află în cantonament în staţiunea Băile Herculane. Alţi 10 luptători, dar de la CSM Reşiţa, sunt la loturile naţionale, în aceste zile.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles