Agent de poliţie, lovit de un bărbat într-un bar

sangeUn agent de poliţie aflat în exerciţiul funcţiunii a fost lovit într-un bar din comuna Conop, judeţul Arad, de un bărbat, soţul administratoarei localului respectiv.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au dispus în data de 3 ianuarie reţinerea inculpatului Ilie Viorel Alexandru Cană, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 aliniat 1,4 Cod penal, urmând  ca acesta să fie prezentat Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

‘Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment a rezultat că la data de 3 ianuarie, puţin după miezul nopţii, în urma unui apel la serviciul de urgenţă 112, organele de poliţie au fost solicitate să intervină la un eveniment produs în incinta unui bar din comuna Conop. La faţa locului s-a deplasat agentul de poliţie O.O.A., care l-a identificat pe numitul I.V.A.C., soţul administratoarei localului, pe care l-a invitat afară din local, solicitându-i acestuia să reducă volumul muzicii din local’, a declarat procurorul Aurelian Dan Ursu.

Potrivit sursei citate, deranjat de solicitarea agentului de poliţie, I.V.A.C. a devenit violent, lovindu-l pe agent în zona capului provocându-i acestuia sângerări şi, de asemenea rupându-i acestuia epoletul de la umărul stâng al uniformei. Totodată, în altercaţie, agentul de poliţie a pierdut ambele telefoane precum şi căciula de serviciu.

‘Inculpatul lie Viorel Alexandru Cană a fugit de la locul faptei, fiind identificat ulterior de organele de poliţie, fiind reţinut. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală, la finalul cercetărilor împotriva sa urmând a fi luate măsurile legale ce se impun’, a adăugat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Sursa: AGERPRES

Foto: România TV

Cele mai citite

Related Articles