[AUDIO] Vandalism la Reşiţa. Infochioşc turistic distrus de autori necunoscuţi

infochiosc

Zeci de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii locali din Reşiţa cetăţenilor care au încălcat normele de convieţuire socială. În ultimele 3 zile au fost constatate tulburări ale liniştii publice şi acte de vandalism pe raza municipiului, spune şeful Poliţiei locale, Alexandru Ciati. Au fost aplicate 27 de amenzi în valoare de peste 6 mii de lei şi 30 de avertismente scrise. Au fost date şi 12 sancţiuni pentru încălcarea legii privind circulaţia rutieră. „Un infochioşc din dreptul Bisericii monumentale din cartierul Muncitoresc a fost distrus de persoane necunoscute, aflate, cel mai probabil sub influenţa alcoolului. Poliţiştii locali fac verificări pentru identificarea autorilor”, a declarat pentru Radio Reşiţa, Ciati.

Tot în cartierul Muncitoresc au mai fost distruse un infochioşc din faţa centrului ABC, precum şi semaforul de la intersecţia cu strada Oituz. Aceste fapte au fost comise anterior sărbătorilor, a mai spus directorul executiv al Poliţiei locale Reşiţa.

(Sebastian Dragomir)

 

1 COMENTARIU

  1. si la ce sunt bune infochioscurile alea ????? iara o metoda de a mai fura niste bani, mi-s curios cate zeci de mii de euro o costat un rahat dinala

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles