Mama unui tânăr mort la Colectiv a fost jefuită în spital

COLECTIV-lumânare-în-palme

Mama chitaristului Alexandru Paul Georgescu, care a murit în incendiul de la clubul Colectiv, a fost jefuită în Spitalul Bagdasar Arseni, în timp ce dormea în apropierea salonului unde încă este internată iubita fiului ei, de asemenea victimă a tragediei.

Luminița Georgescu a postat pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

,,Din păcate mai există asemenea oameni!
In noaptea de 20 spre 21 mi-a fost furat telefonul din salonul 10, etaj 9 – spitalul Baltazar Arsenie, unde o supravegheam pe Raluca care este în continuare internată în urma incendiului de la Colectiv. Stiu, eu sunt vinovată că am făcut imprudența să mă întind pe o targă, la 2 m de ușa salonului, să mă odihnesc 3-4 ore. Din păcate, „omul de bine”, a intrat in timpul nopții în salon și a sustras telefonul.
Aparatul în sine nu mai este la modă (Samsung Galaxy Note 2), dar ce poze și filmulețe conținea îl face inestimabil. Acolo aveam poze cu Alex’ și Duț pe care nu le-am descărcat.
Fac apel la voi să distribuiți acest mesaj și, totodată, fac apel la persoana care a făcut această faptă să nu distrugă aparatul și să găsească o modalitate de a-mi parveni telefonul.
Vă mulțumesc!”

Alexandru Georgescu a fost unul dintre cei 26 de tineri care au murit chiar în noaptea de 30 octombrie, când s-a produs tragedia de la clubul Colectiv. El venise la concert împreună cu iubita lui, Raluca. Fata a fost grav rănită, fiind internată și la ora actuală în spital.

Sursa : Radioconstanta

Cele mai citite

Related Articles