Fiul fostului gimnast reşiţean Răzvan Şelariu a decedat într-un accident

Razvan Selariu gimnast

Fiul de trei ani al fostului gimnast reşiţean Răzvan Şelariu a decedat într-un accident rutier, în Qatar. Copilul a fost lovit mortal de o maşină chiar în faţa casei din Doha.

Rareș Andrei Șelariu urma să împlinească pe 8 ianuarie trei ani. Familia Șelariu s-a mutat în 2010 în Qatar, iar fostul gimnast a îmbrățișat cariera de antrenor. Ca gimnast, el are în palmares o medalie olimpică (bronz la Jocurile Olimpice din 2004) și 7 medalii europene. În 2008, el a fost ales gimnastului anului în România, titlu pe care l-a împărţit cu Sandra Izbaşa.

Familia Şelariu mai are o fetiţă, Sabrina, în vîrstă de 7 ani.

Clubul Dinamo, la care a fost legitimat Răzvan Şelariu, și-a exprimat compasiunea, printr-un mesaj postat pe site-ul official: “Clubul Sportiv Dinamo București este alături de Razvan Șelariu în momentele de imensă durere prin care acesta trece. Fiul fostului gimnast medaliat cu bronz la JO 2004, Rareș Andrei, a fost lovit mortal de o mașină în fața casei din Doha (Qatar), unde Răzvan profesa de câțiva ani, ca antrenor al lotului masculin de gimnastică. Suntem consternați și plângem odată cu tine, Răzvan!”

sursa foto: gsp.ro

Cele mai citite

Related Articles