Horoscop, 29 noiembrie 2015

horoscop

Săgetator – Ai o aura misterioasa, care ii face pe cei din jur sa isi puna multe intrebari cu privire la gandurile tale ascunse. Chiar si partenerul de viata are cateva lucruri de spus in aceasta privinta.

Capricorn – Iti atrage atentia ceva ce tine de locuinta si petreci cele doua zile de weekend aprofundand subiectul. Si pe cel drag o sa il prinda acest subiect si o sa il impartasiti cu pasiune.

Vărsător – Esti foarte politicos si cineva iti atrage atentia ca aceasta atitudine s-ar putea sa fie interpretata gresit de o persoana care asteapta mereu sa faci un pas gresit pentru a spune tuturor.

Peşti – Cunosti niste oameni care iti fac o impresie foarte buna si te distrezi in compania lor. O sa ramai cu niste amintiri interesante la care o sa te gandesti mult timp de acum inainte.

Berbec – Faci ceva ce o sa te aduca in postura de protagonist a ceva ce poate trece drept o sceneta demna de Caragiale. O sa fie foarte amuzant, mai ales pentru cei carora o sa le povestesti.

Taur – Ai stat cateva zile departe de prieteni, iar acum trebuie sa recuperezi tot ceea ce ai pierdut. Se anunta ore in sire de discutii si momente placute.

Gemeni – Ai rabdare sa asculti ce are de spus un amic care a intampinat o problema cu o persoana pe care o cunoasteti amandoi. Nu esti de acord cu ideile sale, dar eviti sa ii spui pentru a nu intra si tu in atentia sa.

Rac – Toata lumea vrea sa discute cu tine despre ceva ce ai facut recent. O sa primesti o multime de telefoane si emailuri. Esti foarte priceput si multi doresc sa iti asculte sfaturile.

Leu – Cineva se va oferi sa te ajute sa termini cu bine activitatile din acest weekend. Unele vor fi foarte distractive si relaxante, asa ca nu ai neaparat nevoie de ajutorul lor.

Fecioara – In prima parte a weekendului vei fi foarte lenes si nu ai chef sa te ridici din pat. Nu-i nimic, pentru ca prietenii s-au gandit sa iti faca o surpriza si sa vina la tine in vizita.

Balanţa – Odihneste-te weekendul acesta, pentru ca urmeaza o saptamana destul de grea. Ai mult de umblat prin oras si de rezolvat chestiuni care tin de niste acte.

Scorpion – Nu te lasa atras intr-o cursa de o persoana care urmareste un castig financiar care ti s-ar cuveni. Citeste atent actele pe care le primesti.

De același autor

Related Articles