Metalul Reşiţa şi FC Caransebeş au pierdut în deplasare. Rezultatele etapei a 16-a a Ligii a 2-a seria a 2-a

Metalul cu juniori-CSM Rm Valcea (19)

În Liga a doua de fotbal s-au jucat miercuri, 25 noiembrie, meciurile etapei a 16-a. În seria a doua, Metalul Reşiţa a fost învinsă cu 11-2 (3-2), în deplasare, de FC Braşov. Golurile rosso-nerilor au fost înscrise de George Ponoran. La echipa din Valea Domanului joacă acum doar juniorii, după ce seniorii au protestat la Satu Mare. Şi la meciurile din ultimele două etape care au mai rămas de disputat în acest an, Metalul va alinia doar juniorii pregătiţi de Leontin Doană.
Tot miercuri, FC Caransebeş a pierdut, în deplasare, cu 4-0 (1-0), la FCM Baia Mare. La acest meci, Dan Firițeanu a debutat pe banca tehnică a echipei gugulane.
La sfârşitul săptămânii, sâmbătă, 28 noiembrie, în etapa a 17-a, echipele cărăşene vor juca pe teren propriu. Metalul Reşiţa primeşte vizita celor de la FCM Baia Mare, iar FC Caransebeş întâlneşte pe Șoimii Pâncota.

Celelalte rezultate:
Şoimii Pâncota – Gaz Metan Mediaş 2-1
Olimpia Satu Mare – Chindia Târgovişte 1-4
CSM Râmnicu Vâlcea – FC Bihor Oradea 2-0
Universitatea Cluj – Unirea Tărlungeni 0-0 şi
CS Mioveni – UTA Bătrâna Doamnă 2-0.
După această etapă, lider a devenit CSM Râmnicu Vâlcea, cu 31 de puncte. FC Caransebeş şi Metalul rămân pe ultimele două poziţii ale clasamentului cu 10 puncte, respectiv 1 punct.
foto arhivă
(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles