Moarte tragică. Un tânăr şi-a pierdut viaţa zbrobit de un TAF

Accident-munca-padure

UPDATE

Inspectoratul Teritorial de Muncă al Judeţului Caraş-Severin a deschis o anchetă în cazul tânărului de 27 de ani care şi-a pierdut viaţa într-o zonă împădurită din apropiere de Bozovici, după ce s-a răsturnat cu un TAF. Victima era angajată cu forme legale la o firmă din satul Stancilova, iar cercetările continuă pentru a se stabili dacă a fost sau nu accident de muncă.

***

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Caraş – Severin, Secţia 6 de Poliţie Rurală Bozovici a fost sesizată prin Apelul de Urgenţă 112 cu privire la faptul că, într-un punct de exploatare forestieră, în locul numit „Vârful Zabalului”, aflat la circa 9 km pe DN 57/B Poneasca, un tânăr de 27 ani, din satul Stancilova s-a răsturnat cu un tractor articulat TAF. În urma evenimentului a rezultat decesul lui P.M.. Urmează a se efectua verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului. În cauză au fost întocmite acte procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

***

Un grav accident de muncă a avut loc într-o pădure din zona Bozovici. Un utilaj TAF s-a răsturnat peste o persoană.

Acţionează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Semenic al judeţului Caraş-Severin şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Responsabilul cu protecţia muncii de la Direcţia silvică Caraş-Severin, Flavius Popescu, spune că persoana accidentată nu este angajată a instituţiei. Este mai mult ca sigur că este vorba despre un angajat al  unui operator economic privat care exploatează materialul lemnos din zonă.

Vom reveni cu informaţii.

Foto: mesageruldecovasna.ro

De același autor

Related Articles