Horoscop, 31 octombrie 2015

horoscop

Previziunile astrologice generale ale zilei:

Trigonul Soarelui cu Neptun favorizeaza emotiile puternice. In cazul celor usor influentabili, se poate ajunge chiar la exacerbarea instinctelor.

Pe de alta parte, se manifesta o dorinta de schimbare reala in viata particulara.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Scorpion

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu si asta vei simti si azi cand in jurul tau se vor aduna persoanele care pot juca un rol in problemele tale actuale. Si tu, la randu-ti, esti plin de solicitudine si sari oricand in ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o parere, de un cuvant de incurajare.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Sagetator

Discutiile pe care le poti cu partenerul de viata au un efect pozitiv asupra voastra, in cuplu, iar respectul si increderea reciproca se amplifica. La tot ce propui tu, din partea celuilalt vin doar cuvinte de incurajare si intentii sincere de a participa trup si suflet, tot asa cum si tu spui imediat da la tot ce are partenerul de spus.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Capricorn

Azi ai ocazia sa privesti acelasi punct din doua unghiuri diferite, ceea ce te va ajuta sa intelegi mai bine o situatie. Practic, asculti cu luare aminte opinia celui din fata ta, chiar daca e tot diferita de a ta, si ii dai si lui dreptate, fara a renunta la propriul punct de vedere.

Horoscop 31 octombrie 2015- Varsator

Te comporti ca o closca ce sta permanent cu ochii pe puii ei, totul dintr-o nevoie marita de control asupra celor pe care ii iubesti. Sigur, iubirea e una, controlul e alta. Deci fa o distinctie clara intre cele doua atitudini, ca sa nu exagerezi cu dorinta de a face bine cu orice pret. Binele cu de-a sila nu e semn de iubire, ci de impunere a propriei vointe.

Horoscop 31 octombrie 2015- Pesti

Nu te mai gandi la ce ai tu de facut sau oferit pentru altii, ci acum trebuie sa privesti un pic spre propriile tale dorinte. Ai curaj sa-ti oferi ceva pentru inima ta, fara sa pui neaparat in balanta ce ai tu de dat altora. Acum conteaza binele tau, bucuria ta, sufletul tau care tanjeste dupa o rasplata.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Berbec

Viseaza, ai curaj sa creezi scenarii cat mai fanteziste, lasa imaginatia sa creeze orice vrea, pentru ca de aici se nasc cele mai interesante lucruri. Totusi, ar fi bine sa fii discret si sa-ti pastrezi visele doar pentru tine, deocamdata, ca nu cumva sa apara piedici care sa-ti taie tot elanul entuziast de acum.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Taur

Trebuie sa lupti azi cu starile emotionale negative care iti tot dau tarcoale, desi nu sunt deloc stilul tau. Faci ce faci, si tot la tristete te intorci, tot la pesimism, tot la dezamagire. Ai sa descoperi ca starea ta negativa e generata de anturajul nefast in care ai nimerit.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Gemeni

Se vede ca te apasa ceva pe suflet si, in loc sa cauti compania celor veseli care sa-ti abata gandul de la problemele tale, preferi compania celor cu necazuri asemanatoare. Poate aveai nevoie sa vezi ca mai sunt si altii in aceeasi situatie, pentru ca uneori e mai usor sa te compari cu cei care se afla pe acelasi nivel decat sa privesti cu invidie la cei de deasupra.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Rac

Trateaza cu un dram de amuzament situatia cu care dai piept azi, nu te crampona si nici nu lua prea in serios. Mai degraba cu o atitudine usor naiva, de copil nevinovat, poti depasi mai bine acest moment, pentru ca daca privesti totul cu gravitate, cu ochi de om responsabil care vrea solutii perfecte, mai degraba generezi o dezamagire.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Leu

Ti-ai facut iluzii cu privire la interventia salvatoare a unui amic intr-un plan in care chiar aveai nevoie de ajutor. Din exces de zel, intr-un moment de infatuare, ti-a promis marea cu sarea si tu te-ai bazat pe angajamentele sale, iar acum, cand ar fi momentul sa participe efectiv in modul in care a promis, il vezi ca intoarce spatele si-si incalca astfel cuvantul dat.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Fecioara

Ai nevoie de un prieten apropiat care sa-ti tina companie. Te simti cam singur, cam debusolat si prezenta unui om care te cunoaste bine si in care ai incredere e esentiala pentru a depasi acest moment de slabiciune. In clipele acestea dificile descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca la chemarea ta va veni numai cel care merita statutul de prieten intim.

Horoscop 31 octombrie 2015 – Balanta

Nu te supara pe persoana iubita pentru ca nu raspunde atat de prompt la solicitarile tale. Trece printr-un moment mai dificil care ingreuiaza comunicarea dintre voi. Fii tu cel rabdator si intelegator si accepta-i clipa de indiferenta, caci azi se aseaza mai mult pe el pe primul plan, si nu pe voi ca pereche.

Cele mai citite

Related Articles