15 UAT-uri și-au informatizat Registrul Agricol

IMG_0014

Consiliul Judeţean Caraş-Severin a implementat proiectul „Gestiunea în sistem informatic a registrului agricol şi a altor servicii publice destinate cetăţenilor în cadrul unor unităţi administrativ-teritoriale”. Proiectul este cofinanţat de Uniunea Europeană. Valoarea este de peste 6 milioane 700 de mii de lei, din care asistenţă nerambursabilă de peste 6 milioane 590 de mii de lei. Managerul proiectului este Martin Motolan.

Obiectivul principal al proiectului îl reprezintă creşterea eficienţei serviciilor publice adresate cetăţenilor şi mediului de afaceri de pe raza UAT-urilor partenere, cu privire la informaţiile din domeniul agricol şi implementarea de tehnologii informaţionale care să contribuie la o gestiune mai bună a problemelor legate de posesia şi folosinţa terenurilor agricole.

Parteneri în proiect au fost următoarele Unităţi Administrativ-Teritoriale: Reşiţa, Caransebeş, Moldova Nouă, Armeniş, Băuţar, Berzasca, Bozovici, Buchin, Bucoşniţa, Fârliug, Luncaviţa, Ramna, Sacu, Slatina Timiş şi Teregova.

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles