Horoscop 10 octombrie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru 10 octombrie:

Conjunctia Lunii cu Jupiter reprezinta o ocazie buna pentru a incepe ceva nou sau pentru a va schimba stilul de viata. Puteti demara actiuni importante, mai ales de scurta durata.  Bucurati-va de viata si impartasiti si celorlalti aceasta bucurie!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Balanta

Ai la cine apela, la nevoie, privesti in jurul tau si descoperi ca ai prieteni de nadejde care sunt gata sa contribuie la actiunile tale cu ceea ce pot. Totusi, nu toti se vor tine de cuvant, ca atare nu crede pe oricine se bate azi cu pumnul in piept ca-ti poate rezolva tie cine stie ce problema. Unii arunca promisiuni in vant, altii se dau mari ca-ti pot oferi marea cu sarea, dar daca ai apela la ei, in mod concret, ai vedea ca incep sa bata in retragere, cautand scuze puerile. Tot tu, de unul singur, esti capabil sa depasesti momentul!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Scorpion

Primesti vesti excelente din relatia ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii. Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei. Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Sagetator

Gesturile de simpatie si de afectiune vin din toate partile, incat esti de-a dreptul fericit. Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te completeaza perfect in planurile tale, care te privesc cu prietenie, si in asemenea atmosfera toate ar trebui sa-ti mearga excelent. Ai numai motive de veselie si de distractie, si in acest mediu tonic, pozitiv, se pot ivi si sanse superbe de iubire. Iesi in lume, imbraca-te bine si comporta-te exemplar, pentru ca ochii multor persoane s-ar putea indrepta catre tine, incat ai putea face o cucerire!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Capricorn

Uneori, ca sa poti duce mai departe un proiect, e nevoie si de finaluri bruste. Daca vezi ca un plan nu mai evolueaza de la o vreme, e semn ca ce a fost de facut pe acel nivel e deja incheiat si ar trebui sa mergi mai departe, deci sa te apuci de alta etapa. Asta trebuie sa faci si tu azi: pui punct aici pentru ca, de maine, sa te apuci de nivelul urmator, cu alta energie, cu alt elan. Ar semana cu un abandon din senin, dar e mai bine sa spui drastic stop, sa inchizi definitiv acel capitol care nu mai are nici un rol in ceea ce se cladeste acum sub ochii tai si sa treci la nivelul urmator ca sa continui de acolo constructia, fara sa te tot intorci la un etaj inferior, deja terminat!

Horoscop 10 octombrie 2015- Varsator

Linisteste-te in cursa ta nebuna spre marile scopuri, pentru ca nu acesta e ritmul care se potriveste procesului spre care ai pornit! E nevoie de o abordare calma, tihnita, lenta a acestei probleme, deci nu pretinde rezultate imediate. Aminteste-ti de cheia tuturor lucrurilor – rabdare – si ai sa vezi ce bine se aseaza toate! Esti in miezul unei actiuni, a inceput de ceva vreme si inca mai dureaza ceva vreme, dar important acum nu e nivelul pe care te afli si cat mai ai pana la capat, ci faptul ca totul evolueaza conform planurilor. Continua sa investesti resursele tale pozitive in acest proiect, constient ca nu se cladeste repede, ca esti inca pe drum, dar important e ca esti pe calea cea buna!

Horoscop 10 octombrie 2015 –Pesti

Nu te lasa doborat de cheltuieli neprevazute, chiar daca numai de ele n-ai fi avut tu acum bani. Concentreaza-te asupra lor fara sa le vezi ca pe niste poveri. Ia-le la rand, sterge-le de pe lista de cheltuieli din aceasta perioada, si dupa aceea te vei simti mult mai liber. Banii vin, dar cu eforturi, iar acum e una din acele perioade mai dificile, cand ai impresia ca nimic nu se aduna, ci totul se duce foarte repede. Important e sa mai achiti din datoriile care te preseaza, acele obligatii lunare de care oricum nu poti scapa, pentru ca dupa aceea vei putea sa te mai gandesti si la alte lucruri care se pot face cu banii care iti mai raman. Asa putini cum sunt.

Horoscop 10 octombrie 2015 –Berbec

Priveste in jurul tau si descopera ce larga e lumea! Nu esti singur in acest univers si, mai ales, ai un rol major in viata celor pe care ii ai alaturi. Viata pe acest pamant e un continuu schimb de idei, de energii, de daruri, ca atare bucura-te de ceea ce primesti de la ceilalti si ofera si tu inapoi inzecit. E imposibil doar sa dai, sigur primesti si tu in aceeasi masura! Fiecare cadou pe care il dai poate cladi o lume mai buna, deci nu te opri din procesul daruirii. Altruismul tau atrage alaturi de tine ca un magnet pe altii care au si ei ceva de oferit, caci schimbul de daruri e sincer! Daruieste si primeste, bucura-te de acest minunat schimb de daruri, pentru ca sigur tu ai ce are nevoie cel de langa tine iar el, la randu-ti, te va rasplati cu ce stie el mai bine.

Horoscop 10 octombrie 2015 – Taur

Ai dreptatea de partea ta, ca atare nu ai de ce sa-ti faci griji cu privire la verdictul actiunii care te preocupa acum. Adevarul va invinge, deci linisteste-te, nu te mai framanta atata cu scenarii cu tenta negativista, pesimista, panicarda, vazand in jurul tau doar inamici care umbla cu mijloace incorecte. Tu te afli pe un teren stabil, sigur, legal si nimeni nu se poate opune acestei situatii. Cat timp tu faci totul ca la carte si nu te simti vinovat de nimic nepotrivit situatiei de fata, vei ajunge mult mai repede la victoria finala, ca atare continua sa lupti pentru a scoate la lumina realitatea! Binele intotdeauna invinge!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Gemeni
Azi te simti in largul tau, liber, poti pluti incotro doresti, fara sa tii cont, nicio clipa, de ceea ce se petrece in jur. Chiar daca se mai nasc tensiuni prin preajma, chiar daca mai auzi pe unii ca ridica tonul si abia asteapta motiv de cearta, tu esti atat de linistit si de netulburat ca un lac de munte… Nimic agresiv nu te poate atinge. Dai dovada de o fantastica flexibilitate, ca apa care se scurge printre pietre, esti o forma de energie care nu poate fi nici tinuta pe loc, nici blocata, nici capturata, in continua scurgere lina. Ai nevoie de o purificare totala la finalul zilei, asa ca mergi la piscina si inoata, fa o baie prelunga cu spuma sau doar imagineaza-ti ca esti un delfin liber in largul oceanului!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Rac

Ai de ce sa fii multumit, pentru ca tot efortul tau din ultima vreme incepe sa dea roade si deja poti calcula reusita in cifre. Poate a venit vremea recompenselor la finalul unui proiect la care ti-ai adus contributia. Poate investitia ta de timp si de efort acum se vede prin rezultate palpabile. Esti mandru de tine si, cand mai primesti si laudele si felicitarile celor din jur, parca te motiveaza si mai tare sa mergi mai departe. Semn ca poti, ca esti in stare de reusite demne de lauda, deci continua pe aceeasi linie, ca sa nu-ti iesi din ritm.

Horoscop 10 octombrie 2015 – Leu

Daca pleci la drum, nu te astepta ca totul sa decurga lin si fara peripetii, pentru ca este o zi in care tot ce faci necesita eforturi suplimentare. Ori se schimba traseul sau destinatia pe parcurs, ori masina iti creeaza unele probleme, ori la capat nu te asteapta ceea ce ai preconizat la plecare, incat te poti intoarce acasa cu treburile nerezolvate. Nu strica sa te informezi inainte de plecare de eventualele situatii neprevazute care ar putea aparea, pentru ca precautia poate fi un atu. Cu cat te gandesti mai din timp la eventuale incidente, cu atat ai putea sa le rezolvi mai repede!

Horoscop 10 octombrie 2015 – Fecioara

Modul in care analizezi o situatie arata cat de matur privesti lucrurile. Reusesti sa privesti situatia in care te afli din mai multe unghiuri, si bine faci, pentru ca numai asa vei putea intelege perfect situatia. Vezi si argumentele pro, si argumentele contra, si latura luminoasa si latura intunecata, si aceasta capacitatea a ta de a vedea lucrurile lucid, exact asa cum sunt, te ajuta sa iei decizii dintre cele mai bune. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de sinteze si analize, fie ca iei la bani marunti o chestiune minora, de zi cu zi, fie ca te ocupi de cel mai important proiect al momentului. Cine iti cere azi parerea, are numai de castigat pentru ca tu ii oferi o opinie dintr-un alt unghi decat cel in care privesc ei situatia.

De același autor

Related Articles