Stejarii au fost mai tari decât arţarii

rugby

Naţionala de rugby a României a învins aseară formația Canadei, cu 17-15, în al treilea joc al stejarilor în Grupa D a Cupei Mondiale din Anglia și Țara Galilor. Selecţionata noastră a fost condusă cu 15-0, dar a avut o revenire de senzație, în ultimele 30 de minute.

Conform site-ului official al competiţiei, România a reușit cea mai mare revenire din istoria Cupei Mondiale.

Trei jucători de la Timișoara Saracens au jucat titular: Popârlan, Kinikinilau și Lemnaru. Au mai intrat pe parcurs Calafeteanu, Rădoi și Țăruș.

Pentru România au jucat: 1.Mihaiţă Lazăr, 2. Otar Turashvili, 3. Paulică Ion, 4. Valentin Popârlan, 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (cpt.), 9. Florin Surugiu, 10. Michael Wiringi , 11. Ionuţ Botezatu , 12. Florin Vlaicu, 13. Paula Kinikinilau, 14. Mădălin Lemnaru, 15. Cătălin Fercu. Au mai intrat: 21. Valentin Calafeteanu, 17. Andrei Ursache, 23. Csaba Gal, 17. Andrei Rădoi, 18. Alexandru Țăruș şi 19. Daniel Carpo.

Acum pentru România urmează poate cea mai dificilă partidă de la Cupa Mondială, avand în vedere faptul ca pe 11 octombrie vom lupta decisiv cu Italia pentru o calificare directă la următoarea ediţie din 2019, fapt care ar reprezenta o nouă premieră.

Sursa foto: www.frr.ro

(Daniel Babun)

De același autor

Related Articles