Juniorii lui ACS Poli Timişoara au marcat în amicalul cu Croaţia

Romania-Croatia amical Sintean ACS Poli

Reprezentativa de fotbal sub 17 ani a României a remizat marţi, 29 septembrie, 2-2, la Paleu, lângă Oradea, într-un meci amical disputat în fața selecționatei similare a Croației. Ambele goluri au fost marcate de jucătorii lui ACS Poli Timişoara, Andrei Sîntean (foto) şi Cristian Podină. De asemenea, un alt junior polist, Denis Hăruț, a fost integralist.

La pauză, oaspeții au condus cu 1-0 prin golul marcat de Kulenovic în minutul 40+1. La reluare, ”tricolorii” au întors rezultatul prin reușitele lui Sîntean, minutul 50, șut din apropiere după bara lui Micovschi, și Podină, minutul 55, ”cap” după un corner executat de Micovschi. Croația a egalat scorul pe tabelă prin Kuze în minutul 72.

Meciul revanșă al reprezentativelor U17 România – Croația este programat joi, 1 octombrie, de la ora 11:00, tot la Paleu.

Reprezentativa pregătită de Adrian Boingiu va juca, în perioada 24-29 octombrie, în calificările pentru UEFA Under 17 Euro 2016, ce va fi găzduit de Azerbaijan. ”Tricolorii” fac parte dintr-o grupă alături de Ungaria (gazda turneului de calificare), Georgia și Slovacia. La Turul de Elită, ultima rundă înaintea turneului final, se califică primele două clasate din fiecare grupă plus 5 din 13 ocupante ale locurilor 3.
sursa foto: frf.ro
(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles