Un site arab dezvăluie „planul diabolic” din spatele crizei refugiaților

noAfluxul de refugiaţi în Europa nu a apărut peste noapte, cum ar părea la prima vedere. Acesta ar fi un plan bine pus la punct de către ţările arabe – în special de către monarhiile din Golf, care nu au primit până acum niciun refugiat din ţări afectate de conflicte cu gruparea jihadistă Stat Islamic sau alte grupuri teroriste, dezvăluie site-ul televiziunii Al Jazeera.

De la începutul acestui an, aproximativ 340.000 de persoane refugiate în special din Siria şi Irak au ajuns pe continentul european. Pare un număr foarte mare de migranţi, dar reprezintă numai 0,045% din totalul de 740 de milioane de locuitori, cât are continentul nostru.

În contrast cu aceste cifre, Turcia este de departe „foarte primitoare”, dacă ne gândim că numai 1,8 milioane de refugiaţi în această ţară provin numai din Siria. Tot în rândul ţărilor islamice primitoare se numără şi Libanul, unde trăiesc peste un milion de sirieni şi chiar şi Irakul, care deşi este afectat de propriul său război intern a reuşit să găzduiască peste 200.000 de refugiaţi, relatează Al Jazeera, post de televiziune care îşi are sediul în Qatar şi este sponsorizat de regatul qatariot.

Qatarul nu a primit până acum nici măcar un „refugiat”, şi nici celelalte ţări din Golf, potrivit unui raport al Amnesty International. Toate ţările din regiune – Qatarul, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Kuweit şi Bahrain – au primit ZERO refugiaţi sirieni.

Ce le impiedică? Este tocmai un plan secret care se află în spatele recentelor migraţii în masă, la cote fără precedent, ale imigranţilor către Europa, prin care Qatarul ar putea da o lecţie de politică, potrivit Al Jazeera, potrivit onlinereport.ro.

De același autor

Related Articles