Gruparea Mobilă de Jandarmi din Timişoara a devenit spaima comercianţilor din Reşiţa de produse accizabile

Tigari

Peste 3300 de ţigarete de contrabandă şi 20 de kilograme de cafea au fost ridicate de jandarmii Grupării Mobile din Timişoara pe timpul desfăşurării unei acţiuni punctuale în piaţa Govândari din municipiul Reşiţa. Duminică, 20 septembrie, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, împreună cu lucrători ai A.N.A.F. – Direcţia Regională Vamală Timişoara au desfăşurat o acţiune punctuală pe linia combaterii comerţului ilicit cu produse accizabile şi de contrabandă, în două localităţi din judeţul Caraş – Severin
Aceştia s-au deplasat în Reşiţa, în piaţa Govândari, respectiv în localitatea Bocşa Română, unde au depistat mai multe persoane care ofereau spre vânzare ţigări fără timbru sau cu timbru marcat necorespunzător precum şi cafea nesupusă accizării, de provenienţă Germania.

Tot în piaţă, jandarmii au surprins un bărbat care avea asupra sa mai multe cutii de suc de doi litri. Verificând  acele cutii, jandarmii au constatat că bărbatul ascunsese în cutiile de suc, un număr de 63 de pachete de ţigări de contrabandă.
Întreaga cantitate de ţigări şi cafea a fost ridicată în vederea confiscării de către jandarmi, fiind predată lucrătorilor Direcţiei Vamale Timişoara care au aplicat sancţiuni contravenţionale cuprinse între 1000 şi 1500 de lei, pentru cele 11 persoane depistate, am fost informaţi de Gruparea Mobilă de Jandarmi din Timişoara.

Sursa foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Timişoara

(Daniel Babun)

Cele mai citite

Related Articles