Marius Lăcătuş este noul antrenor al echipei CSMS Iaşi

Marius LacatusLa doar câteva ore după ce s-a anunțat faptul că Basarab Panduru nu s-a înțeles cu șefii de la CSMS Iași, pentru preluarea echipei, conducătorii din Copou au bătut palma cu Marius Lăcătuș. Negocieri s-au purtat și cu Ion Viorel, fost la Gloria Buzău.

După ce a ghidat Steaua și în grupele UEFA Champions League, Lăcătuș a luat o pauză consistentă, în 2011, revenind pe bancă pentru a promova în Liga 1 cu moldovenii. În cariera sa, fostul internațional român le-a pregătit pe FC Național, Oțelul Galați, FC Brașov, Ceahlăul, Inter Gaz, UTA, FC Vaslui și Steaua. Pe 7 martie 2011 a demisionat din Ghencea, dupa o înfrângere cu 0-3 acasă, în fața echipei FC Brașov.

Lăcătuş are şi trei mandate de antrenor pe banca Stelei, dar fără să cucerească nici un trofeu. Cel mai aproape a fost în 2008, când a ratat titlul la doar un punct distanţă faţă de CFR Cluj.

Totodată, Lăcătuș (49 de ani) a mai fost selecționer al naționalei din Panama, dar și secund la echipa națională a României. Cu toate că trupa din Copou se află pe locul 3 în prima serie din liga a doua, apele sunt tulburi la clubul prezidat de Florin Prunea.

CSMS a pierdut două dintre cele șase meciuri disputate, iar de fiecare dată antrenorul a fost demis pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, Enache a fost reconfirmat, însă avea presiunea rezultatelor, primind un ultimatum pentru orice viitoare înfrângere.

Se pare că cea din ultima etapă, de pe terenul Farului (0-1), i-a fost fatală fostului tehnician de la Ceahlăul, iar cele două părți nu au mai găsit o cale de împăcare. Lăcătuș se va întoarce din Spania în zilele următoare, pentru a semna angajamentul cu trupa moldavă.Sursa:Digi24

Cele mai citite

Related Articles