Sute de consumatori rămân patru zile fără apă la robinete

robinet oprire apaFurnizarea apei reci este sistată pe mai multe străzi din Gătaia pentru branșarea consumatorilor la conductele noi de apă. Prin urmare, astăzi până la ora 13.00 nu vor avea apă la robinete consumatorii de pe străzile Bârzavei și Carpați, iar mâine între 9.00 şi 14.00, cei de pe strada Trandafirilor. Apa rece va fi oprită vineri, 11 septembrie, între orele 9-14, pe strada Înfrățirii, iar sâmbătă, 12 septembrie, între orele 9-14, pe strada Republicii.

Lucrările sunt derulate de societatea Aquatim, cu fonduri europene. Rețeaua de alimentare cu apă din Gătaia se va extinde cu 1,5 km și se va moderniza pe o lungime de 3,8 km. În același program investițional sunt prevăzute și realizarea unei porțiuni noi de rețea de canalizare de 6,9 km, construirea unei staţii de epurare a apelor uzate și lucrări de reabilitare și reechipare a forajelor, rezervoarelor, stațiilor de pompare etc. Valoarea totală a investițiilor din Gătaia este de 3,5 milioane de euro.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Cele mai citite

Related Articles