Mohammad Munaf a ajuns în arestul Poliţiei Române

mohammad_munaf_adus_romania

Mohammad Munaf, condamnat definitiv, în 2008, la 10 ani de închisoare, pentru acte de terorism împotriva unor cetateni români, se afla în prezent în custodia Politiei Române.
Georgian Dragan, purtator de cuvânt al Inspectoratului General al Politiei Române: Acesta a fost introdus într-un centru de retinere si arest preventiv al Politiei Române pe baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea emis în numele sau. Actiunea Politiei Române a beneficiat de sprijinul Serviciului Român de Informatii si al altor institutii cu competente în domeniu, atât interne cât si internationale.
Realizator: Amintim ca în 2008 Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe Mohammad Munaf la 10 ani de închisoare pentru participare la rapirea în 2005 a trei jurnalisti români în Irak. Completul a decis si interzicerea timp de 5 ani dupa terminarea executarii pedepsei a unor drepturi pentru Mohammad Munaf si plata a câte doua milioane de euro ziaristilor Ovidiu Ohanesian, Sorin Miscoci si Marie-Jeanne Ion, reprezentând daune morale. Tot în 2008 s-a stabilit si plata a 100.000 de lei cheltuieli de judecata catre statul român.

Rador

foto: mondonews.ro

Cele mai citite

Related Articles