Marcel Răducanu se teme pentru Mario Goetze

Marcel RaducanuFostul internaţional român Marcel Răducanu, care a evoluat în Bundesliga, se teme că mijlocaşul Mario Goetze poate eşua la Bayern Munchen, unde a venit în vară de la Borussia Dortmund, relatează portalul goal.com, citat de AGERPRES.

Răducanu, proprietarul unei acdemii de fotbal din Dortmund, se teme că fostul său elev va avea o sarcină grea în a se impune la Bayern, câştigătoare a campionatului, a Cupei Germaniei şi a Ligii Campionilor, după o finală chiar împotriva Borussiei.

Conform unor declaraţii făcute de Răducanu pentru ziarul Bild, mijlocaşul de 21 de ani ar putea avea la Bayern problemele cu care s-a confruntat aici Lukas Podolski, în urmă cu mai mulţi ani.
Podolski a venit la cea mai mare prestigioasă echipă din Germania de la FC Koln, în vara lui 2006, dar nu s-a impus niciodată în Bavaria şi s-a întors după trei ani la gruparea unde s-a format.

‘Mă tem că va fi foarte greu pentru Mario la Bayern. Situaţia lui ar putea semăna puţin cu ce s-a întâmplat cu Lukas Podolski, care şi el a plecat de la Koln prea devreme’, a spus Răducanu.

‘Nu există nicio îndoială legată de calităţile lui Mario, dar competiţia pentru locuri la Bayern este incredibilă. Ar fi fost mai bine pentru el să fi rămas la Dortmund. Acolo ar fi fost vedeta incontestabilă şi avea foarte multă libertate. La Bayern, mai sunt încă 24 de jucători extraordinari’, a continuat fostul internaţional român.

Goetze a avut până acum numai trei apariţii în Bundesliga pentru Bayern, din cauza unei accidentări.Sursa:Agerpres

De același autor

Related Articles