[FOTO-VIDEO] Tir spulberat de tren! Nouă persoane au ajuns la spital

accident tir tren Fizes 7

Un accident feroviar a avut loc în această dimineaţă în judeţul Caraş-Severin, între Berzovia şi Fizeş. Un tir a intrat în coliziune cu trenul de persoane care circula pe ruta Oraviţa – Timişoara. În urma impactului, tirul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şoferul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, la fel şi mecanicul trenului.

Ziua de 13 a fost cu ghinion pentru pasagerii aflaţi în tren. Potrivit comisarul şef Decebal Davidoiu, alte 7 persoane- pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital. Potrivit primelor informaţii, conducătorul tirului nu a oprit să se asigure la trecerea la nivel cu calea ferată.

Trenul are două vagoane şi cel de-al doilea a deraiat. Se aşteaptă să vină specialiştii de la transporturi pentru repunerea trenului pe şine. Tirul era încărcat cu carne de porc şi acum este mutată în alte camioane.

Toţi pacienţii transportaţi la Unitatea de Primiri-Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Reşiţa sunt stabilizaţi, nu le este pusă viaţa în pericol, ne-a informat medicul Emil Bunda.
Vom reveni cu amănunte!

 

 

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles