Cosmin Contra şi-a cerut scuze

Cosmin ContraAntrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti, Cosmin Contra, îşi cere scuze în mod public, printr-un mesaj postat pe site-ul oficial al clubului, pentru ieşirea nervoasă de la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş când a fost eliminat de arbitrul Cristian Balaj.

“Vreau să-mi cer scuze pentru ieşirea pe care am avut-o după finalul meciului de la Mediaş, în momentul în care arbitrul Cristian Balaj mi-a arătat cartonaşul roşu. Ştiu că reacţia mea a lăsat o imagine neplăcută şi regret cele întâmplate. Îmi cer scuze faţă de suporterii echipei noastre, faţă de ceilalţi antrenori şi faţă de toţi cei care s-au simţit lezaţi de gestul meu”, a afirmat Contra.

Tehnicianul explică reacţia nervoasă la adresa arbitrului Cristian Balaj prin dorinţa prea mare de a realiza performanţe şi ca antrenor. “M-am născut în România, am jucat peste 70 de partide pentru echipa naţională, iar marea mea dorinţă este să reuşesc şi ca antrenor în fotbalul românesc şi să obţin performanţe aici. Vreau să câştig cât mai multe meciuri, dar, din păcate, s-a întâmplat ca în unele momente să nu pot face asta din diverse motive. Sper ca lumea să mă analizeze, în primul rând, pentru lucrurile pozitive pe care le-am realizat şi pe care vreau să le realizez în continuare cu echipa pe care o pregătesc. Le mulţumesc tuturor pentru înţelegere”, a adăugat Contra.

Antrenorul formaţiei Petrolul Ploieşti a fost sancţionat, marţi seară, cu două etape de suspendare şi 5.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină.

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I. Unicul gol al partidei a fost înscris de Vitinho, în minutul 80, după o fază contestată de oaspeţi, care au susţinut că mingea nu a depăşit linia porţii. După fluierul final al partidei, centralul Cristian Balaj i-a arătat cartonaşul roşu tehnicianului Cosmin Contra, care a fost extrem de nervos din cauza arbitrajului.Sursa:Mediafax

De același autor

Related Articles