Copiii morţi în incendiul provocat de mama – criminală au fost înmormântaţi

inmormantare

Cei trei copii cu vârste între unu şi 10 ani, care au murit în urma incendiului ce le-a cuprins apartamentul, în timp ce mama acestora îi încuiase în locuinţă şi ieşise la cumpărături, au fost înmormântaţi  în Uricani. Incendiul care, luni dimineaţă, a cuprins apartamentul Alinei Ardelean a fost provocat de o lumânare pe care femeia uitase să o stingă.
Femeia a venit, din spital, să îşi conducă pruncii pe ultimul drum, însă la groapă a fost aproape linşată de rude. Mama celor trei, internată în spital după ce a căzut din cauza stării de ebrietate în care se afla şi şi-a fracturat bazinul, a fost adusă la înmormântarea pruncilor săi. La vederea femeii, oamenii strânşi în cimitir au început să huiduie. Unii dintre cei prezenţi s-au năpustit asupra ei, şi aproape au linşat-o. Femeia  a mai avut doi copii care în urmă cu 12 ani au fost ucişi de primul ei soţ, iar cadavrele le-au fost îngropate în curtea casei. Autorul celor două crime a murit în închisoare.

Femeia mai are o fiică minoră. Aceasta a fost luată în plasament de urgenţă de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului Hunedoara. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au început urmărirea penală în acest caz, femeia fiind anchetată pentru ucidere din culpă.

Sursa şi foto: adevărul.ro

Cele mai citite

Related Articles