Horoscop 6 iunie 2015

horoscop

Previziunile astrale pentru sâmbătă 6 iunie:

Cuadratura Lunii cu Uranus predispune la schimbari bruste, ce pot parea dureroase sau neplacute. Dar nu este cazul sa va faceti probleme. S-ar putea sa va doriti libertate sentimentala. Aveti grija sa o respectati si dumneavoastra pe a celorlalti!

Berbec- Aveti de gand sa stati cu familia si sa va odihniti, dar nu reusiti. De dimineata, se ivesc o serie de probleme urgente. Nu va este usor, dar reusiti sa va descurcati cu bine. Spre seara, va pregatiti pentru o calatorie in interes de familie, impreuna cu partenerul de viata. Va sfatuim sa va verificati bagajele de doua ori. Aveti idei originale, pe care reusiti sa le puneti in practica, cu ajutorul unei rude.

Taur-Ar fi bine sa va ascultati intuitia si sa renuntati la o calatorie din care nu va puteti alege decat cu pierderi. Astazi aveti toate sansele sa castigati un premiu substantial la un concurs. Va sfatuim sa va pastrati calmul, pentru ca numai astfel va puteti valorifica talentul.

Gemeni- Puteti avea succes intr-o activitate noua, pe care o incepeti impreuna cu un prieten.Dupa-amiaza primiti o suma importanta, care va face sa va schimbati planurile. Va sfatuim sa nu neglijati problemele membrilor de familie, chiar daca va costa timp si bani. Ascultati-va intuitia si evitati speculatiile!

Rac- Impreuna cu persoana iubita, faceti planuri planuri ce pot prea nerealiste, insa perseverenta va ajuta sa dovediti contrariul. Dupa-amiaza este posibil sa va certati cu o persoana mai in varsta din familie, dar va calmati repede, dupa ce va dati seama ca nu aveti dreptate. Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Leu- Stati mai bine cu banii si sunteti plin de entuziasm. Sunteti intr-o forma fizica perfecta. Puteti sa porniti o afacere sau sa calatoriti, dar este o zi buna si pentru intalniri romantice. Daca vi se propune o colaborare, va sfatuim sa nu refuzati. Evitati speculatiile financiare!

Fecioară– Dimineata aveti un succes nesperat intr-o scurta calatorie de afaceri. Va sfatuim sa nu va pierdeti rabdarea daca lucrurile nu merg in ritmul care v-ar placea. Evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii de afaceri! Dupa-amiaza reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche.Pe plan financiar nu aveti motive de ingrijorare.

Balanţă- Dimineata este posibil sa primiti o suma importanta, care va prinde foarte bine. Poate sa fie o mostenire sau plata pentru o colaborare.Puteti sa va faceti planuri de viitor. Daca va bate gandul sa investiti intr-o afacere, nu ezitati!Va recomandam sa va menajati sanatatea.

Scorpion-S-ar putea sa va schimbati complet programul, dar nu este cazul sa va faceti probleme, pentru ca astazi aveti noroc. O persoana mai in varsta va da informatii utile pentru a demara o activitate profitabila. Va sfatuim sa va consultati cu partenerul de viata. Evitati orice fel de speculatii!

Săgetător-Primiti un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care va bucurati in mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelenta si va ajuta sa rezolvati o problema financiara. In partea a doua a zilei, un prieten va invita la petrecere. Va sfatuim sa fiti cumpatat.

Capricorn-In cursul diminetii, luati o decizie in urma careia sunteti nevoit sa va schimbati programul. S-ar putea sa fiti contactat de cativa prieteni, cu care faceti pregatiri pentru o petrecere.Este o zi buna pentru rezolvarea problemelor financiare, dar va recomandam sa evitati speculatiile de orice fel.

Vărsător-Usurinta in comunicare favorizeaza relatiile cu cu cei din jur. Se intrevede o calatorie in interesul familiei. Puteti avea castiguri mari din activitati comerciale.

Peşti- Aveti succes intr-o calatorie in interes de afaceri. Va sfatuim sa aveti rabdare si sa evitati discutiile in contradictoriu cu partenerii. In partea a doua a zilei, reusiti sa rezolvati o problema sentimentala mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveti motive de ingrijorare.

De același autor

Related Articles