[FOTO] 1 iunie la Reșița, aventură și distracție pentru cei mici!

1 iunie, copii (4)

Ziua de 1 iunie a fost sărbătorită anticipat în municipiul Reșița. Încă de dimineață micuții s-au putut bucura de o călătorie distractivă cu autobuzul copilăriei, decorat corespunzător unei petreceri de ziua lor. Tinerii de la Centrul de Voluntariat Mansarda din Reşiţa, împreună cu reprezentanții Direcției pentru Tineret Caraș-Severin au pregătit în autobuz diferite ateliere: pictat pe față, modelat baloane, brăţări, magie și un spațiu în care trei reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Caraș-Severin au prezentat copiilor informații privind diversele situaţii de urgenţă. Cei mici au avut ocazia să experimenteze eficiența echipamentelor cu ajutorul cărora se intervine în situații de urgență.

Tot astăzi, în Parcul Tricolorului, din municipiul Reșița, de ziua lor, copiii de la Școala Gimnazială nr. 7 au dansat, au oferit celor prezenți momente de dans modern, sportiv şi de societate.
Tot în parcul Tricolorului, Primăria municipiului Reșița a oferit momente plăcute celor mai mici dintre cetățenii orașului. Voluntarii i-au angrenat în diverse jocuri, desene pe asfalt, pictat pe față, modelat de baloane. Tot astăzi a avut loc și o festivitate în care au fost premiați cei mai buni elevi de gimnaziu din Reșița, cei cu rezultate meritorii de olimpiadele școlare. Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Reșița a vorbit și despre alte activități similare, dedicate Zilei copilului și desfășurate la centrele sociale din subordinea Primăriei reșițene: centrele ABC și Maria.

(Cristina Corocan)

Cele mai citite

Related Articles