Ciprian Marica a fost convocat la naţională pentru meciurile cu Andorra şi Estonia

Ciprian Marica a fost convocat la nationala pentru meciurile cu Andorra si EstoniaAtacantul Ciprian Marica a fost convocat în lotul reprezentativei României pentru ultimele două meciuri din cadrul Grupei D a preliminariilor Cupei Mondiale de fotbal, la o zi după ce a semnat un contract cu echipa spaniolă de Getafe CF, anunţă FRF. Marica a primit sâmbătă, 28 septembrie, faxul de convocare, de principiu, pentru partidele cu Andorra şi Estonia, programate luna viitoare, devenind astfel al 14-lea jucător legitimat în străinătate pe care selecţionerul Victor Piţurcă îl are în vedere pentru cele două jocuri.

Ceilalţi 13 ‘stranieri’ cărora FRF le-a trimis faxuri de convocare, de principiu, anunţaţi anterior sunt: Bogdan Lobonţ (AS Roma), Vlad Chiricheş (Tottenham Hotspur FC), Dorin Goian (Asteras Tripoli), Paul Papp (AC Chievo), Răzvan Raţ (West Ham United FC), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Gabriel Torje (Espanyol Barcelona), Bănel Nicoliţă (FC Nantes), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK) şi Claudiu Keşeru (SC Bastia).

Meciul cu Andorra va avea loc la 11 octombrie, de la ora 21:30, pe Estadi Comunal din Andorra, iar cel cu Estonia în data de 15 octombrie, la ora 21, pe Arena Naţională din Bucureşti.

Conform Federaţiei Române de Fotbal, faxurile de confirmare sau de revocare vor fi trimise vinerea viitoare, pe 4 octombrie. Componenţa definitivă a lotului va fi decisă şi anunţată duminică 6 octombrie, după ultimul meci pentru etapa a 10-a a campionatului Ligii I. Reunirea este programata luni 7 octombrie, la ora 12, la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia. Plecarea spre Barcelona este prevăzută, cu o cursa charter, miercuri 9 octombrie, la ora 14:30, de pe Aeroportul Henri Coandă, drumul până în Andorra urmând să fie efectuat cu autocarul. Pe 10 octombrie este programat antrenamentul oficial, acesta începând în jurul orei 12:30, primele 15 minute fiind deschise presei. Apoi, selecţionerul Victor Piţurcă va susţine conferinţă de presă oficială, urmat de un jucător. În ziua de 12 octombrie, la ora 15, cursa charter va decola de la Barcelona spre Bucureşti, echipa intrând din nou în cantonamentul de la Mogoşoaia, unde va pregăti meciul cu Estonia.

De același autor

Related Articles