[Foto/audio] Alexandra Aichimoaei, de la Universitatea Reşiţa, medaliată cu bronz la Balcaniada de marş

Alexandra Aichimoaei (2)

Atleta Alexandra Aichimoaei, legitimată la Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Balcanic de marş desfășurat recent la Aivalik, în Turcia. În proba de 20 km a senioarelor, Alexandra Aichimoaei a încheiat pe locul trei într-o oră 42 de minute 10 secunde.

La întoarcerea în ţară, sportiva a spus că timpul pe care l-a obţinut nu o mulţumeşte pe deplin, pentru că nu a fost într-o formă foarte bună. Nici vremea nu a fost favorabilă, a precizat Alexandra Aichimoaei:

La întrecerile din Turcia, a doua medalie de bronz pentru clubul reşiţean a fost cucerită tot la seniori, în concursul băieţilor. În proba de 20 km marş, Florin Alin Ştirbu a terminat cursa într-o oră 30 de minute 9 secunde.

Directorul CSU Reşiţa, Octavian Măzăran, i-a felicitat pe sportivi şi a precizat că sportivul Florin Știrbu a făcut un nou record personal.

Al treilea reprezentant al clubului Universitatea Reşiţa, Remus Rădoi, a ocupat locul 5 în proba de 10 km marş a juniorilor, după 50 de minute 50 secunde.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles