Ofertă săracă în locuri de muncă în Caraș-Severin

bursa-locuri-munca-10

Doar 58 de locuri de muncă au fost identificate până în prezent în județul Caraș-Severin, în vederea desfășurării la sfârșitul acestei săptămâni, a Bursei Generale a Locurilor de Muncă. Din peste 80 de angajatori contactați, doar 19 oferă locuri de muncă vacante. Meseriile în care sunt oferite cele mai multe locuri de muncă sunt cele de confecționer îmbrăcăminte, lucrător comercial, vânzător, asistent relații cu publicul, sudor, lăcătuș ansambluri sudate, gestionar, dar și locuri de muncă de muncitor necalificat: în confecții și la asamblarea, montarea pieselor. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin organizează la Reșița, vineri, 24 aprilie, Bursa generală a locurilor de muncă, în holul Universității Eftimie Murgu, de la ora 9.00.
”Scopul acestei acțiuni este, pe de-o parte, acela de a oferi posibilitatea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă de a-și oferi serviciile unui număr cît mai mare de angajatori, iar, pe de altă parte, de o oferi posibilitatea agenților economici să-și selecteze angajații într-un timp cât mai scurt”, ne-a transmis Ramaian Mitrică, consilier în cadrul AJOFM Caraș-Severin.
Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din acest an, un număr de 3 locuri vacante, în meseriile: inginer sudor, inginer chimist și consilier relații clienți.
Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212380). Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

(Cristina Corocan)

De același autor

Related Articles