RCM Timişoara şi-a lansat albumul de prezentare

RCM Timisoara si-a lansat albumul de prezentareClubul RCM Timişoara şi-a lansat, miercuri după amiază, 25 septembrie, Catalogul de prezentare a echipei, ‘The Gordian Knot’, considerat de critica de specialitate ca fiind ‘regina cărţilor’, într-o librărie. RCM Timişoara este singura echipă din ţară care are un astfel de album de prezentare a jucătorilor.

Acest nod gordian simbolizează unitatea echipei etalon a rugby-ului timişorean şi naţional, într-un evantai de jucători din ţări de pe toate continentele: români, georgieni, sud-africani, namibieni, neozeelandezi, samoani, tongalezi şi fijieni.

‘Se ştie că o echipă îşi ia puterea puterea din unitatea grupului; are nevoie să se omogenizeze, să se sudeze, să fie legată asemeni unui nod. De aceea, am încercat în prezentarea noastră să facem legătura cu un nod’, a declarat Dan Dinu, vicepreşedintele şi finanţatorul RCM Timişoara, miercuri, într-o conferinţă de presă. El a apreciat că elementul de legătură, care a coagulat echipa, este celebrul antrenor Chester Williams, alături de care rugby-ul timişorean a revenit pe prima scenă a sportului cu balonul oval al ţării. Sursa: Agerpres

De același autor

Related Articles