[audio] Daniel Opriţa se aşteaptă la un meci dificil cu Olimpia

Daniel Oprita (1)

Formaţia de ligă secundă Metalul Reşiţa se pregăteşte pentru meciul de sâmbătă, din deplasare, la Olimpia Satu Mare. Va fi o partidă dificilă, în opinia antrenorului Daniel Opriţa. „Şi meciul de acasă a fost cel mai greu joc de pe teren propriu”, crede tehnicianul rosso-nerilor. Olimpia Satu Mare se află pe locul şase în clasamentul seriei a doua. Jucătorii de la Metalul Reşiţa vor intra joi seara în cantonament, iar mâine la ora 11:30 este programată plecarea spre Satu Mare.

Ascultaţi aici declaraţia lui Daniel Opriţa:

Despre Bogdan Szijj, care şi-a făcut debutul la Metalul Reşiţa sâmbăta trecută, în meciul cu FC Bihor, Opriţa a spus că el va fi în lot, ca şi Vlaicu. „Szijj va fi mereu în lot, cu echipa mare, pentru că e un jucător de perspectivă şi pentru primul meci, la 16 ani, a arătat destul de bine”, a declarat tehnicianul rosso-nerilor.

Opriţa a mai precizat că a fost perfectată înţelegerea cu Alexandru Dandea, un mijlocaş care a evoluat la Dinamo şi ultima oară la o echipă din Ucraina, FC Hoverla Ujgorod. În cazul atacantului Claudiu Bălan, lucrurile nu sunt clare încă, dar se speră ca vineri dimineaţa toate detaliile transferului să fie rezolvate.

Partida din etapa a 18-a a Ligii a doua de fotbal seria a doua, dintre Olimpia Satu Mare şi Metalul Reşiţa, este programată sâmbătă de la ora 11. În alte meciuri în care sunt implicate echipe din vestul ţării, liderul ACS Poli Timişoara va juca în deplasare la FC Bihor, iar FC Caransebeş debutează în acest an, pe teren propriu, contra Şoimilor Pâncota.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles