Atenţie şoferi! Un nou transport agabaritic tranzitează judeţele Caraş-Severin şi Mehedinţi

gabarit

Ora 20.00:

Convoiul agabaritic a plecat în această seară din municipiul Reşiţa spre Caransebeş, având ca destinaţie finală punctul de trecere al frontierei de la Giurgiu. Trailerul va fi însoţit şi de această dată de poliţia rutieră până la ieşirea din judeţ către Orşova.

Ora 10.00:

Un nou transport agabaritic va perturba astăzi circulaţia rutieră în judeţul Caraş-Severin. Convoiul va pleca în această după-amiază din Reşiţa spre Caransebeş, cu destinaţie finală vama Giurgiu. Plecarea este programată pentru ora 18.00, din curtea UCM Reşiţa. Este vorba de o piesă de mari dimensiuni, cu lungime de 16 metri şi lăţime de peste 5 metri. Convoiul va fi însoţit şi de această dată de poliţia rutieră şi de piloţii de drum.

Având în vedere faptul că acest transport va ocupa întreaga parte carosabilă, participanţii la trafic sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile reprezentanţilor Poliţiei Rutiere, astfel încât să nu se producă blocaje în trafic şi în măsura în care este posibil, să evite utilizarea rutei pe care se va deplasa convoiul, respectiv pe DN 58 şi DN 6.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles