Horoscop 7 decembrie 2014

horoscop

Previziunile astrale ale zilei de 7 Decembrie:

Trigonul planetelor Venus si Marte favorizează stabilitatea afectivă şi provocările inedite . O zi interesantă cu multe piedici pentru semnele de foc !

SĂGETĂTOR- Sinceritate este cuvântul cheie al zilei. Sunteţi presaţi din mai multe unghiuri să spuneţi adevărul şi doar adevărul, dar parcă nu a-ţi vrea astăzi. Din această cauză cei dragi au de suferit.

CAPRICORN – Vă veţi trezi cu mai multe oferte profesionale care mai de care mai tentante. Întâi analizaţi şi mai apoi acceptaţi, faceţi lucrurile cu cap, nu vă grăbeşte nimeni! Din punct de vedere financiar situaţia se va redresa.

VĂRSĂTOR –A venit timpul să începeţi o nouă colaborare. Poate fi vorba de un nou loc de muncă sau de o afacere pe care o veţi desfăşura în timpul liber. Din punct de vedere financiar veţi întâmpina câteva probleme pentru că sunteţi mână spartă, iar în zltimul timp aţi cam aruncat cu banii ba în stânga, ba în dreapta!

PEŞTI – Aveţi aşteptări mari de la această zi de Duminică, din toate punctele de vedere. După-amiază primiţi musafiri nepoftiţi iar seara o veţi încheia tot în compania acestora. La capitolul sănătate, protejaţi-vă mai mult membrele.

BERBEC– Vreţi să vă mobilizaţi exemplar, să vă relansaţi în competiţie în plan profesional, dar aveţi nevoie de oschemă. O persoană mai învârstă din familie vă va ajuta. Din punct de vedere social veţi cunoaşte o nouă persoană care vă va influenţa destul de mult deciziile!

TAUR- Aceşti nativi vor avea o Duminică relaxantă, fără prea multe griji. Veţi încerca să vă umpleţi timpul frumos, alături de cei dragi. Chiar dacă toate vă merg strună ceva vă va supăra în a doua parte a zilei !

GEMENI – Deşi ar trebui să aveţi o zi liniştită sunteţi irascibil şi aveţi tendinţa de a fi obraznic cu cei dragi. Mai mult decât atât puteţi să-i răniţi fără să vă daţi seama şi asta nu e bine. Încercaţi să aveţi un gram de compasiune şi să-i înţelegeţi mai bine, nu întodeauna criticile sunt constructive.

RAC – Vă apasă ceva. Fie aveţi o premoniţie în legătură cu o persoană din familie fie sunteţi sceptic în legătură cu o acţiune. Căutaţi să vă liniştiţi pentru că dacă gândiţi negative atrageţi răul în viaţa voastră.

LEU –Sunteti impulsiv, spontani şi spuneţi tot ce vă vine în minte. Vă veţi surprinde plăcut partenerul de viaţa iar acesta vă va răspunde pe măsură. Nu este exclusă o petrecere la care veţi fi invitaţi. Iar din punct de vedere financiar cam bate vântul în portofel.

FECIOARĂ – Din senin astăzi vă vor cuprinde îndoielile legate de o relaţie de suflet. Nu mai aveţi încredere în nimeni şi vă închideţi mai mult într-o carapace greu de pătruns. Celor din jur le va fi foarte greu să comunice astăzi cu voi!

BALANŢĂ –Responsabilităţile vă depăşesc astăzi. Parcă nu mai aveţi putere de a-i ocroti pe cei dragi şi de a le rezolva problemele. A venit timpul să spuneţi STOP şi să vă vedeţi de a le voastre.

SCORPION- Ritmul în care evoluează proiectele voastre este neaşteptat de alert iar asta vă aduce multe satisfacţii în toate planurile. Este posibil ca cineva să remarce potenţialul de care daţi dovadă şi să vă promoveze.

Cele mai citite

Related Articles