Horoscop 6 decembrie 2014

horoscop

SĂGETĂTOR– Poziţia voastră în plan profesional are şanse mari să se consolideze dar nu astăzi. Disputa cu unii dintre colegi se poate amplifica pentru că aceştia ar vrea să arunce pe umerii voştri toate responsabilităţile iar ei să scape basma curată.

CAPRICORN – După o perioadă destul de dificilă poate că ar fi bine să vă găsiţi măcar un ţel comun cu partenerul de viaţă. Acesta se simte stânjenit şi dat la o parte. Din punct de vedere financiar banii răsar ca ciupercile după ploaie.

VĂRSĂTOR –Energia care v-a cuprins face parte din procesul de evoluţie profesională în care abia aţi păşit. Aveţi ocazia să faceţi tot ce vă trece prin cap, indiferent de opinia apropiaţilor, dar atenţie faceţi totul cu măsură!

PEŞTI– Voi sunteţi pe punctul de a vă lumina asupra unor asocieri sau proiecte în care sunteţi implicaţi. Dacă trageţi linie şi constataţi că realizările financiare nu sunt pe măsura aşteptărilor poate ar fi cazul să reevaluaţi situaţia urgent.

BERBEC – Astăzi veţi avea parte de o împăcare cu un final fericit. Deşi aţi încasat un vârf de “încasări” acum a venit timpul să lămuriţi toate problemele. Din punct de vedere financiar lucrurile merg strună.

TAUR – Astrele pregătesc pentru voi alte ţinte importante legate de bani pe care le descoperiţi acum cu mirare şi cu bucurie. Fiţi convinşi că nici un obstacol nu vă mai poate opri din evoluţia firească aşa că mult succes.

GEMENI– Intentionaţi să preluaţi noi sarcini la serviciu, dar nu sunteţi sigur că veţi reuşi. S-ar putea să aveţi discuţii aprinse cu colegii, dacă refuzaţi să ascultaţi şi părerile lor. Vă sfătuim să vă stabiliţi clar priorităţile. Nu vă întindeţi mai mult decât vă ţine plapuma!

RAC – O anumită stare care vă domină în această perioadă vă face să vă restrângeţi de bunăvoie sfera preocupărilor, direcţiile în care investiţi resursele personale şi veţi fi destul de iraşcibil. Dacă va fi bine sau nu, veţi simţi cât de curând.

LEU – Aspectele astrale vă atrag atenţia asupra mediului de muncă. Colegii vă calcă pe coadă şi vă acuză pe nedrept. Nu puneţi la suflet, fie roata şi pătrată tot se întoarce ea o dată.

FECIOARĂ – Astăzi vă veţi simţi în stare de orice, dar încrederea în voi este oarecum destabilizată. Cu toate că doriţi din tot sufletul să faceţi economii, sunteti constienţi că nu se poate acum, oricât de cumpătaţi reuşiţi să deveniţi.

BALANŢĂ- Se întâmplă ceva cu voi şi nimic nu vă mai mulţumeşte. Sunteţi indecis şi nu ştiţi ce vreţi de la viaţă . Trebuie să vă treziţi la realitate, acum până nu e prea târziu.

SCORPION– Dacă veţi demara unele activităţi productive ar fi benefic să urmaţi sfaturile celor care vă vin în ajutor. Şi nu fiţi încăpăţânaţi , să ceri ajutrorul nu e ruşinos!

Cele mai citite

Related Articles