Horoscop, 2 decembrie 2014

horoscop
Previziunile astrologice generale ale zilei de 2 decembrie:

Trigonul planetelor aduce câteva neplăceri dar şi bani mulţi. Doar cei care au noroc în dragoste vor fi ocoliţi de anumite probleme restul mai bine tac şi îndură !

SĂGETATOR – Aveţi tendinţa de a vă domina persoanele importante din viaţă. Astăzi veţi fi centraţi pe propriile interese şi puteţi declanşa un adevărat război. Doar spre seară lucrurile se vor linişti, dar asta ţine doar de voi.

CAPRICORN – A venit ziua marilor schimbări. Prin felul în care vă veţi manifesta le puteţi demonstra celor din jur că sunteţi gata oricând să o luaţi de la capăt. Atenţie însă, încă mai aveţi de învăţat cum să deveniţi toleranţi şi echilibrati.

VĂRSĂTOR – Evitati activitătile ce vă implică prea mult din punct de vedere emoţional . Sunteţi destul de pragmatic dar şi sensibil în acelaşi timp. Aşa că orice ar fi nu jucaţi rolul victimei, pentru că nu vă prinde!

PEŞTI – Astrele vă determină să fiţi afectuoşi, amabili, şi optimişti. Când vine vorba de familie nimic nu poate fi prea greu sau prea complicat pentru aceşti nativi. E clar astăzi aveţi darul de a-i ajuta pe cei din jur.

BERBEC – Sunteţi bine dispus încă de la primele ore ale dimineţii. Aveţi energie şi plecaţi la drum cu multă încredere. Aveţi success şi în afaceri şi din punct devedere sentimental aşa că profitaţi şi bucuraţi-vă de această zi care se anunţa a fi pur şi simplu minunată.

TAUR – Aveţi în plan proiecte noi. Vă doriţi o schimbare care să aibă un rezultat pozitiv. Dar pentru asta trebuie să vă mobilizaţi. Şi dacă nici aşa nu reuşiţi să o scoateţi la capăt atunci cere-ţi fără ruşine, ajutorul celor din jur!

GEMENI – O rudă mai în vârstă reuşeşte să vă temperareze dorinţa de a obţine venituri riscante.Vă sfătuim să nu vă sacrificaţi tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să va neglijaţi prietenii! Ar trebui sa acordaţi mai multă importanţă studiului şi relaţiilor sentimentale.

RAC – Astăzi aveţi idei fixe aşa că este important să adoptaţi un plan simplu şi usor de urmat şi cu siguranţă veţi avea o zi mult mai bună din toate punctele de vedere. La capitolul sănătate plămânii şi rinichii vă pot crea probleme aşa că mergeţi la doctor.

LEU – Se pare că nu aveţi niciun moment de răgaz. Sunteţi foarte ocupat, dar graţie imaginaţiei şi ingeniozităţi de care daţi dovadă, reuşiţi să realizaţi tot ce v-aţi propus. Seara s-ar putea să fiţi foarte obosit, dar vă bucuraţi să vedeţi că partenerul de viaţă vă este alături.

FECIOARĂ – Cine a zis că ziua de marţi aduce ghinion s-a înşelat. Pentru aceşti nativi zona banilor este frumos aspectată şi probabil faceţi paşi în mod prudent spre noi surse de câştig. Dacă o ţineţi în acest ritm veţi ajunge departe.

BALANŢĂ – La serviciu veţi fi foarte solicitaţi, iar viaţa profesională pare să fie din ce în ce mai înfloritoare. La capitolul sentimental ceva nu merge bine dar încă nu realizaţi despre ce este vorba, aşa că ar fi cazul să reflectaţi la această problem.

SCORPION – Este posibil să aveţi parte de o situatie neplăcută dar veţi trece uşor peste acest obstacol. Vă simţiţi mult mai bine seara pentru că vor veni în vizită personae dragi.

Cele mai citite

Related Articles